Connect with us

crohoops division 1

CroHoops All-Star Game: Division 1 vs. Division 2 98:72

CroHoops All-Star Game: Division 1 vs. Division 2 98:72

Zajednička fotografija svih igrača obje ekipe nakon završetka revijalnog susreta

 

CroHoops liga okrenula je novu stranicu u svojoj povijesti, barem što se tiče All-Star susreta.

Novi format odigravanja, onaj koji je u već šestom revijalnom All-Star susretu ponudio ogled selekcija Division I i Division II, ponudio je visoku kvalitativnu razinu košarke, na oba kraja parketa u zagrebačkom Boćarskom domu. 

Da susret neće obilovati laganim poenima nagovijestila je već poprilično nervozna prva četvrtina u kojoj su se obje ekipe ispromašivale s distance, a koja je okončana neočekivano niskim rezultatom 19:14 u korist Division I.

Tijekom druge dionice susreta Division I uvećava inicijalnu prednost te se na poluvrijeme odlazi rezultatom 43:32. Tijekom treće dionice susreta prednost Division I se, zahvaljujući konstantno agresivnoj igri braničke linije te raspoloženim realizatorima Juraju Grabariću i Franji Grbešiću, nastavlja penjati prema nedostižnih +30.

Na samom početku četvrte dionice selekcija Division II, u vidnom naporu da popravi ukupni dojam, na krilima niza laganih poena najboljeg strijelca susreta Tvrtka Majića (Rude Boys) te najboljeg strijelca Division II Vedrana Brozovića (IX. Gimnazija) održava korak s Division I te umanjuje zaostatak na konačnih 98:72 za Division I.

Spomenuti je rezultat u povijest CroHoops All-Star susreta ušao kao najniži zbroj poena obje ekipe. Ta činjenica odlično dočarava defanzivnu odlučnost igrača obje selekcije, osobine koja je u eri All-Star ‘sapunica’ naišla na glasno odobravanje 50-ak gledatelja na tribini, među kojima su se u misiji scoutiranja našli i predstavnici aktualnih CroHoops prvaka, Jankomir Transformersa.

Najkorisnijim igračem revijalnog susreta proglašen je najbolji strijelac te pobjednik natjecanja u zakucavanjima – Tvrtko Majić (Rude Boys). Pobjednik natjecanja u tricama je Josip Kovač (Barić & Sons) koji je u pripetavanju natjecanja koje je okupilo najbolje tracaše obje lige bio bolji od Marka Tomasovića (Savica City) rezultatom 16:15.

Kuriozitet ovog revijalnog susreta je da su baš svi igrači obje ekipe nesebično uknjižili barem jednu asistenciju!

 

R.I.P. Nikola Jović (1996-2022) Tribute

Kalendar događanja

veljača 2018
P U S Č P S N
    ruj »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Arhiva

More in crohoops division 1