Connect with us

2015/16 Season Opening Press Conference 11.10.


CroHoops konferencija za novinare u trofejnoj dvorani Boćarskog doma, 11.10.2015.

Nakon što je član organizacijskog odbora lige Miroslav Kabelka u uvodu rekao više o ligi, njezinom razvoju, postignućima i specifićnostima, dao je riječ predstavnicima ekipa Savica City (dvostruki prvaci lige) te Jankomir Transformersa, ekipama koje su zatim svojim susretom u najboljem mogućem stilu otvorili sezonu 2015/16.

Marko Tomasović, voditelj ekipe Savica City: “Očekujem da se što bolje zabavimo i da budemo u što većoj mjeri kompetitivni, jer smo ostali bez, uz ‘Feliksa’ Mijića, našeg najboljeg igrača, playa ‘Pepsija’ Božića. Međutim moje je mišljenje da je on na klupi u ulozi trenera gotovo jednako opasan kao i u igri. Naravno nije toliko, ali nam daje jednu ozbiljnost i daje nam taj trenerski pristup, koji je u biti imao i na terenu. Dakle rekao bih u svoje ime da je nama cilj prvenstveno se dobro zabaviti ali i svaku utakmicu maksimalno ići na pobjedu. Mislim da imamo dobar kadar i da će ovo će biti sezona izazova. Što se tiče obrane naslova nemamo imperativa ali ako se dogodi biti ćemo spremni.”

Enio Šandrić, voditelj ekipe Jankomir Transformers: “Upravo kao što je rekao i kolega Tomasović očekivanja su prije svega da se zabavimo. Slagao sam ekipu tako da bude spoj starijih igrača i par mladih te očekujem da budemo ipak mrvu bolji nego prošle sezone.”

Damir “Feliks” Mijić, dvostruki CroHoops MVP lige, Savica City:“Ponoviti osvajanje naslova MVP-a lige biti će puno teže jer je svake godine liga sve jača i jača. Pogotovo treba uzeti u obzir to što nema ‘Pepsija’, s kojim sam odlično surađivao ali dati ću sve od sebe da to ponovim te da pokušamo opet obraniti naslov pa ćemo vidjeti što će biti.”

Dario Livajić, jedan od stožernih igrača Jankomir Transformersa:“Što se tiče očekivanja ja očekivanja nemam – jedino očekivanje je da se dobro zabavimo u novoj sezoni.”

Nakon press konterencije uslijedio je derbi ove dvije ekipe na kojemu je prvu loptu podbacio Davor Rimac, prvi i jedini hrvatski košarkaš koji je osvojio naslov prvaka američke sveučilišne NCAA lige (1995., Arkansas Razorbacks).

R.I.P. Nikola Jović (1996-2022) Tribute

Kalendar događanja

listopad 2015
P U S Č P S N
    ruj »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arhiva

More in crohoops division 1