Connect with us

Match-up Milković vs. Žilić dao poseban ton derbiju!

crohoops division 1

Match-up Milković vs. Žilić dao poseban ton derbiju!

Derbi dvostrukih prvaka Jankomir Transformersa i prošlosezonskih finalista Građevinskog fakulteta obilježio je sjajni dvoboj dva CroHoops All-Star playmakeraNenada Milkovića (Jankomir Transformers) i Luke Žilića (Građevinski fakultet).

Milković, koji je jučerašnjim povratkom uspješno otvorio novu stranicu u ligi čijim je MVP-em postao još 2013. godine, s 10 je poena i 6 asista potvrdio vrlo dobru formu, kreativnim rješenjima podsjetivši na najbolje dane.

S druge pak strane Žilić je, potvrdivši sjajnu formu, bio upravo – nemilosrdan! Lakoćom je i jednostavnošću pronalazio pukotine u obrani Transformersa te ih znalački eksploatirao, postigavši čak 39 poena!

Nakon sjajnog susreta dva CroHoops powerhousea, koji je posebno začinio njihov match-up, zanimao nas je, prije svega, njihov obostrani komentar međusobne igre…

Luka Žilić o Nenadu Milkoviću:
Bilo mi je vrlo zanimljivo igrati protiv njega jer je zasigurno jedan od ponajboljih playeva u ligi. Ima odličan pregled igre, može šutirati s obje ruke i jako je čvrst u obrani. Najvise mi se kod njega sviđa razumijevanje igre te mislim da neke stvari mogu naučiti od njega. Sjećam se da sam imao puno problema s njim kad sam tek došao u ligu prije 4 godine, ali mislim da smo u jučerašnjoj utakmici bili ravnopravni protivnici što sam i pokazao.

Nenad Milković o Luki Žiliću:
Vidi se da je puno napredovao. Prije par sezona nije toliko ulazio u tijelo i izbjegavao je kontakt, što sad nije slučaj. Brz je, agresivan, zna kad treba stati a kad treba potegnuti. Napreduje i to se vidi. A iskustvo će mu doći sa utakmicama i godinama.

R.I.P. Nikola Jović (1996-2022) Tribute

Kalendar događanja

siječanj 2020
P U S Č P S N
« pro   velj »
 1235
678910
1314151617
2021222324
2728293031  

Arhiva

More in crohoops division 1