Connect with us

VIP Access Photo Report: Derrick Rose – Dobar Skroz

derrick-rose-dobar-skroz
Naslov nije slučajan – naime D-Rose je u Zagrebu dobio i svoj patentirani (snimite tu boju) bezalkoholni koktel fenomenalnog ukusa – “Derrick Rose – Dobar Skroz”

 

fred-krajacic-derrick-rose-2013
Derrick Rose & Fred Krajačić (CroHoops liga/Kušlanova) u Adidas Shopu u Ilici…
izvor: Facebook.com/privatna arhiva Frad Krajačić

 

kruslin-ugrinoski-d-rose-zagreb-2013
Slobodni igrači Ugrinoski i Krušlin, obojica ex-Cibona, razmijenili su ovosezonska iskustva…

 

misura-barisic-2013
Osim D-Rosea, poseban interes, pogotovo kod muškog dijela publike, pobudila je košarkašica Antonija Mišura…(opaska autora fotografije: “nije mi zadrhtala ruka :-)”)
izvor: Facebook.com/privatna arhiva Domagoj Barišić

 

d-rose-zagreb-2013-auditorium
Dosad neviđena gužva u Adidas Shopu u Ilici preselila se na full obnovljeno legendarno igralište na zagrebačkom Tuškancu…

 

d-rose-zagreb-2013-karta-vise
Rijetki su se ipak nekako snašli te su prigodni program pratili s terase diskoteke “Saloon”…

 

bandic-d-rose-2013
Naravno događanja na ovoj razini ne mogu proći bez energičnog Gradonačelnika Bandića, velikog ljubitelja Košarke, koji je kao i uvijek stigao sa stilom, u Batmobileu :-)

 

giricek-d-rose-zagreb-2013
Ex-NBA igrač Gordan Giriček, skroz dosljedan imidžu s TV reklame, pomagao je kratkim savjetima talentiranim kadetima KK Cibona. Mnogi od prisutnih pitali su “a gdje sad igra Gira?”. Mi samo znamo da trenutno ne stanuje u CroHoops ligi.

 

rose-misura-zagreb-2013
Dok su se Derrick Rose i Antonija Mišura  nekako sporazumjevali univerzalnim jezikom “Kraljice Igara”, susret kadeta Cibone i reprezentacije Hrvatske sa zanimanjem prati trolist Antunović-Bandić-Lovrić, te gospođa Biserka Petrović. U neposrednoj blizini sjedio je i novi trener Cibone iz Zagreba, Neven Spahija…

 

armstrong-kruslin-zagreb-2013
Domaći branič šuter Filip Krušlin (trenutno slobodan igrač) upoznao se i sa Roseovim mladolikim menadžerom B.J. Armstrongom, šuterom Bullsa s početka 1990-tih. (opaska autora članka: “eh, gdje sam bio ja pa da mu postavim koje pitanje o 1990-tima?”)
izvor: Facebook.com/privatna arhiva Filip Krušlin

 

d-rose-signature-2013
Uspomena na D-Roseov dolazak u Zagreb u ostati će urezana u sjećanje  ljubitelja Košarke…


VIP LISTA:
Biserka Petrović, Milan Bandić, Petar Skansi, Nikola Plećaš, Neven Spahija, Gordan Giriček, Antonija Mišura, Dražen Brajdić, Vladimir Radičević, Luka Babić, Filip Krušlin, Aleksandar Ugrinoski, Jurica Smiljanić, Danijel Tipura a.k.a. TipiTV (na radnom zadatku), Antonio Ozmec, Boris Gnjidić, te mnogobrojni igrači ekipa iz CroHoops lige…


Zanimljivosti?

Koliko čujem od odlično upućenih D-Rose tijekom dana nije baš pokazao neku fascinaciju LeBronom…bilo je riječi i o tome da D-Rose godišnje zaradi od ugovora s Adidasom više nego od ugovora s Bullsima (cca. 20M vs. 18M)…

Ono što ostaje. Nova, neki kažu “američka” podloga na Tuškancu upravo je fenomenalna, pravi je magnet za sve lokalne haklere 0-24, za očekivati izuzetne gužve za hakl na istoj, čak i tijekom sušnih ljetnih mjeseci. CroHoops Liga? Moguće.

Igrom slučaja skoro sam završio na ekranu SportKluba kao novinar koji radi intervju s D-Roseom…ali nisam! Sve u svemu vrijedilo je danas biti na Tuškancu, uložen je izniman organizacijski napor. Hvala Adidas, Hvala Zagreb, Hvala D-Rose!

 

M.C.

R.I.P. Nikola Jović (1996-2022) Tribute

Kalendar događanja

srpanj 2013
P U S Č P S N
    ruj »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

More in 3x3 basketball