Connect with us

2012 Streetball Tournament “Nocni Hakl – West Side” Report

Image and video hosting by TinyPic

Blokada Denija Išerića, Gajnice Warriors (fotografija: www.nocnihakl.com)

 

Sve je evidentnija težnja ZG streetball pokreta, kao i CroHoops Lige da ujedine snage u svojim naporima da prezentiraju uličnu košarku kao odličan sportski izbor za mlade.

 

Unatoč iznimnim naporima organizatora subotnjeg streetball turnira “Noćni Hakl – West Side ” u svim segmentima, subotniji turnir u Španskom neće ostati u najboljem sjećanju popriličnom broju natjecatelja zbog očiglednog propusta pri delegiranju sudačke trojke.

Sudaca i suđenja je bilo ili premalo ili previše. Kako god želite. Na početku turnira kada je sudio samo jedan sudac on je bio ili predaleko od koša i nije ništa vidio, a kasnije kada se sramežljivo primakao bitci pod obručima bojao se oglasiti zviždaljkom.

Tako je to trajalo do same završnice koja je odigrana bez razglasa i bez finalne tekme. Bilo je tu razno-raznih zahvata iz grčko-rimskog stila koji su često završavali padovima na čini se preblizu postavljenu konstrukciju koša. Čega nije bilo na turniru u Dubravi.

Naravno ova kritika je dobronamjernog karaktera i sigurni smo da će organizatori dati sve od sebe da za finalni turnir na Trgu Bana Jelačića delegiraju najbolje raspoložive suce.

 

Image and video hosting by TinyPic

CroHoops Liga se apsolutno zahvaljuje na više nego adekvatnoj prilici da se predstavi javnosti tijekom turnira na kojem je nastupilo 20+ igrača iz njezinih redova.

Nakon što je sastav “Amateri ” (Miloloža, Perić, Jambrović, Jovčić) eliminirao na brzinu sakupljenu selekciju CroHoops Lige (Gušić, Ravlić, Filipović, Zorica) isti je sastav u borbi za 3. mjesto i put na Trg ostao zakinut za samo jednu jedinu sudačku odluku, kada u prodoru Milolože za odlučujuće polaganje nije suđen očigledan prekršaj protivnika.

Boje CroHoops Lige na Trgu Bana Jelačića 22.09.2012. će na neki način predstavljati sastav “Gumi defekt ” čiji igrači nastupaju za finalista CroHoops Lige Medveščak.

WEST SIDE – POREDAK: Brza kazna, Tuškanac, Ukrali su mi bicikl
EAST SIDE – POREDAK: Gumi defekt, Ozljeda, Garden Mall

 

Bilo kako bilo moje obrazloženje svima gnjevnima i žalosnima u subotnjem mraku ZG-Španskog bilo je: “Što ste očekivali? Ipak je ovo “Noćni Hakl “.”

Vidimo se u Subotu (naravno uz bolje suđenje) na Trgu!!!

 

Marjan Crnogaj, gl.organizator CroHoops Lige

 

R.I.P. Nikola Jović (1996-2022) Tribute

Kalendar događanja

rujan 2012
P U S Č P S N
    ruj »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Arhiva

More in 3x3 basketball