Connect with us

Adidas Streetball Tournament Zagreb – Fiser Grupa Proves Class

Fisher grupa_pobjednici_kategorija seniori
Još jedan streetball trofej za bogatu ovogodišnju kolekciju – Fišer Grupa, Zagreb


Planove organizatora prvog (vjerujem ne i zadnjeg)
Adidasovog streetball turnira na zagrebačkom Tuškancu u određenoj je mjeri baš tijekom same konačnice eventa poremetila kiša. Ipak mladi tim se nije dao smesti te je odradio sve zacrtane zadaće.

Pažnju brojnih posjetitelja a posebno nabrijanih protivnika (20+ CroHoops igrača), na obnovljenoj podlozi legendarnog košarkaškog okupljališta, prije svih svojim je nastupima plijenio eksplozivni branič sastava Klošari, Marko Nemec.

 

adidas streetball turnir2

Svoju je ekipu spektakularnim zakucavanjima i tricama preko ruke uspio dovesti do finala seniorske konkurencije u kojemu je u konačnici do izražaja ipak došla sve očiglednija homogenost i rutiniranost sastava Fišer Grupe, ekipe koja je u posljednjih nekoliko mjeseci igrala finale turnira Hakl na Kozjaku te mjesec dana kasnije osvojila premijerni Cedevita Streethall.

Kapetan itekako žilave streetball družine, Damir “Feliks” Mijić pojasnio je pozadinu priče: “Ovaj turnir nam je poslužio kao svojevrsna priprema za streetball turnir u Trstu, u organizaciji NBA, koji se igra za otprilike dva tjedna.”

 

Mario Petrekovic_Gordan Giricek_Mladen Moritz

Pomalo pokislim igračima pobjedničkog sastava nagradu je uručio bivši NBA igrač Gordan Giriček koji je, zanimljivo je spomenuti, do Tuškanca navratio na biciklu.

 

autor: Marjan Crnogaj a.k.a. Muraya

 

R.I.P. Nikola Jović (1996-2022) Tribute

Kalendar događanja

rujan 2013
P U S Č P S N
    ruj »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arhiva

More in 3x3 basketball